Now Playing...

Saturday, 21 April 2012

bnyak yg berlaku dlm 2 mnggu tak update pape ny ! :(

assalammualaikumm !

   hyehyehye , huda here . uke , lame an huda berdiam dan tak update pape pon ! actually , huda sedihh glerII babeng sebolom ny starts jumaat lpaz iaitu 13/4/2012 ! huh , lpaz satu , satu masalah dtg ! huda pon tak tahu nape dgn capital H ny , ade ker patot dye ckp huda ny tak pena paham dye ? ishIII , huda da wat yg terbaek kot 4 dye , dye yg wat huda terase pluss saket aty , huda tnye dye ape bkti dye syg huda , dye ckp xd pape bkti pon ! huh ... huda diamkann diri je , coz huda nk jge prasaan dye ! then , laztII malaz arr nk cite ! sng ckp even , kteowng da xd pape ubungan , siyezly , huda akn ttp syg dye cmpaii bleII , coz enth lha huda mcm tak bleyh nk bncii dye ! ape sbb aek ? dye pena ckp dye xkn kcewekan huda , tpi knyataan dye kcewekn huda ! sdeyhII , uke , mmg lha sblom ny huda mcm gler psal dye , tpi now , huda da uke lha jugak ! juz nk dye tahu , kalau bleyh ' bukakan lha pintu hatimu , izinkan aku kembalii pade mu , yezII ! huda akn gnekn peluang yg ade dngan sbaek mngkin ! peace sume !


   hah ! kali topic laen , ny psal semalam au , time da dkat blek to , huda selisih dgn capital H , waa , happy seyh wlau pon xtgor spe an ! pasto da blek an , time at ckla arab bt to , kan tgh tnggu daq ckla arab , tbeII , membe van huda ckp dgn huda . ' huda , mus huda ' huda dgn blerrrnye pon tgok ! hah , mke dye da gelap tau ark . hehee , suke agi ! harii ny plak ,, ya allah , kateII ustaz radhi itu membuatkn aku begitu takut ! sampaikan skrang ny huda tak tng au ,, huda takot gilak lha , then , msok klaz , gi gotong royong an , ny tak huda dgn bezty huda jln jap ! bunggek an , pasto , waaa ,, huda dpt gelalran baru lha , iaitu 'GadIeS lOlIpOp '
comel kan gelran to ,dari budak kecik ! korangII , doakan huda supaye isnin dpan(23/4/2012) takde pape bnde mlang menimpa , kuatkn semangat huda dan semoge huda appy slalu auu wlau tnpe capital H ~ aminn ,, amin cpat kawanII ! heehee , nak tahu tak semalam (20,4,2012) ary khamis , eee , harii malu sedunie ker ? huda asyik sala orang je !! malu glerII babeng , huda ngat yg ddk dkatII kosi pjabat to siti au , so huda trik je , tbeII tgok ehII , sala owg lha ! ya allah bengang cngat ! da 2 kli da . ape pon tak bleyh an ! 


uke , to korang yg sudi dnga cite huda dari mule td cmpai cini , thxx meyh ! jgn lupe doakn tauu ! seyezly huda mmg takot pluss bleyh lemah jntung gini an ! ehII lupe plak , tahu ark , ade bdak bgi huda rantaii ! gempak tak ? dgn surat yg takbleyh bla ayat dye ! wakakka . tpi owg yg lenII auu .. salam sume ! jumpe lgi , -huri yusda-^^


pukul:8:28 .. take care yerk ><