Now Playing...

Thursday, 12 April 2012

lagu 4 you dear !

   hye , hye , hye , huda here ! uke ,. huda nak cite pasal someone yg huda sayang . nak tahu sape adelha ,. hehhe~ ukeII ,. korang akan tahu gak tapi pengakhiran cite ny uke ? yez-II . budak to semalam (10.4.2012 ,selasa) die tegur kitew dgan sample tut .. tut ... ! huda happy gilak tau tak , ngatkan dye da tak sudi lagi an . uke . da-II ,. fakus pade tajuk kite yerk . hah-II ! pelik tak ? 'LAGU 4 YOU ' agakII 4 sape ? sebenanye to lagu tasha mashada--->betol name dye ? tajuk lagu to 'be mine' huda juz tukar ape yng patut , yang ade kene mngene dgn kteowg ! peace , tapi kalau soh huda nyanyikan , insyaallah pensan troz korang . hahha , bergurau je c(: .
    capital H nah ny 4 you dear ! hope u like it and enjoy yerk ! say together yerk . 1 , 2 , 3 ..

bermula di facebook , u IM i dulu tak tahu malu , i layan diri coz i minat pade u , u teroz cube dan mencube sehingga i jatuh cinta , gatalnye diri u membuat i terjatuh , bile kite da start mngada , kita selalu CHAT bersama , borak panjang-panjang , DATING dan KIRIM SALAM , sikit-sikit u merajuk i selalu sabar pujuk , coz i sayang pade u and i taknak hilang u , let me tell u that i love u and i neve wanna WRONG U , take my hand baby , come go through with me , let me tell u that i miss u and i never wanna LOSE U , u my HEART baby , my life is incomplete without u ,, dalam pade i gembire , sometimes i feel so sad jugak , coz u da berpunye , but i always want u be my forever , PLEASE be MINE forever !! uke ,, yang bahagian bawah lirik ny an ,. abaikan je dari part COZ U DA BERPUNYE .......blablablabla ,, ape macam ? layan ark ? hehhee ~~ saje je pon ! papepon this is 4 you CAPITAL H . 
         
    tataa ,. huda tinggalkan korang sampai at cini dulu ! assalammuaikum ,. dan jage diri selalu yerk !  4 capital H ,. ngat au , huda selalu ngat kamuu !