Now Playing...

Wednesday, 25 April 2012

mo0d seharian .

hye , hye . hye , huda here ! haii ... sehat korang ? emm , huda bosan lha malam ny xd keje ckla kot ! waa ,, suke II l0rh ~ uke , tajuk hudakan pasal mood kan ? kan ? ape ? betol to , pandaii lha korang sume ny . beri tepukan ,,, uuueeeyyhhh ... huda sebenanye still sayanggkan capital H . eh II , ape huda merepekk ny .. haishh , astafiruallah . tajuk len , cite len ! kakakahh

uke lha , pada hari isnin lepas , (23/4/2012) aku happy glerII . kawan aku selalu berade dgan aku , budak spelet spana to pon selalu happykan akuu , then , budakk kelass akuu macam ape seyhh . aku ketawe II macam ape , lagi II time PSV , tawel wat lawak dgn cikgu rokiahh . kakakahh , pasto aku bace plbs at meje akuu to an , wawa , siti , sume ktawekan akuu ! malu lha akuu . kuang III !

secondly , hari selase dan hari ny tak sehappy ary isnin , coz aku selalu lonely je auu . emm , dalha capital H da tak layan akuu lgii ,. si nye membe aku enth kmane dyeowng .. emm , tapii akuu enth lha , nseb bek zizi ade ! dye lha yng selalu dnga kisah II akuu ! kikikihh . harii ny aku masok klaz je , mzty ade je cikgu soh akuu tl0ng wat keje itu ini lha . cmpaii aku da tak larat nk jalan agii ,.. saket kakii tauu ark ! lupe II , tadi aku tanye famal (2rk1) pasla uma someone ny , siap soh dye lukis II agii . pape pon itu lha lumrahh kehidupan .to capital FZ , xpayahh watt muke comell arr klww pndang II akuu ! malu siott ... hehhhe .

ukelha , akak huda da pnggil soh makan ny (dinner) assalammualaikumm ! mintak diri dulu ..
   jage diri yerk korang .


korang nak tahu takk cerite CINTA BUAT EMELDA pade hari ny an ,, bezt glerr ! sweet gler , sdeyh pon ade . terharuuu dibuatnye ! peace sayanggg . episod ke bpe aek , yg pnting hari ny (rabu , 25/4/2012) . thxx uu . (: