Now Playing...

Friday, 30 November 2012

Just Be Mine :)

 Hai everbody ! Huda here or Huri Yusda :3 Oke ~ Huda nak cite pasal Something Pasti syok ! Hhah .Percaye lah . Just Reading and fokus ! Cewahh ~ Cam suspen je kan ! Hahaha . Kite mulakan dengan Assalammualaikum And selamat sejahtera Semua . Wat ? Salah . Lantak lah .

  Hah ! Oke Citenye bermula dari seorang gadis comel . Comel ke ? perasan je . haha ~ dengan pakwe die .   Ape yang awek die nak ! sume die ikot termasuk lah ubah kehidupan die cendiri . Iloveyouubabyy ! And pakwe die tak kasik die kawan dengan ex awek die tuh . Tapi awek die tu da cube dan cube untk kawal sume to . same gak dengan ex awek die nihh . da ta cntect , tpi awek die to kdg II always sorang II je . pakwe die ? Urmm , Ta care ? Hello who say ? Maybe die bz . :'( Tapi si awek nih selalu rase diabaikan , Pakwe die layan die unn xmcm sebelum nih ! Si awek sebelum nih selalu je Happy , ketawe II je bile dgn pakwe die . tai sejak getback blek ! Knape sume nih berubah beb ? Awex die cntect gtu II dgn ex die un sbb die kesunyian . Bile jalan dgn kawan II die je mesti die je yg xpgang fon . da mcm owg xbetul un ad awek die ue ~ Bile awek die try bgithu je mule lah pakwe die salah anggap .  da mcm to pakwe die xde mood plak ! Hmm , Awek die ni sebenanye untuk ape ? Mehh sini aku cakap awek die tu aku ~ Aku tahu kau mmg tak ske aku kawan ex aku tu . tapi doe ~ kau pena tnye ta knape aku cmtu ? cntect die ? cbb aku xthu nk ngadu at cpe , time kau mara aku , majok dgn aku , xde mood dgn aku , aku bagithu die , die paham aku ! mmg kau pun paham aku . tapi dlu aku cite pasal kawan II laki aku , kau diam je . kau dnga je . tpi now , aku bwu ckp ckit je kau da sentap ! kau cakap pegi lah cne , pegi ! Doe terase tau aku . aku bkan ape ~ kau tahu an aku skekan perhatian dari owg yg aku sayang . Kau ckp ari tu kau nk kluar dgn adeq angkt kau (putri) Aku ckp xkesahh ! tapi dlm ati aku adeq angkt ae . *saket doe* Kau cakap kau tak suke aku ad abg nan adq angkt . oke now aku ade kau je ! One more , bukan sng nk lpekan ex kan ? tapi demi kau aku cbelahh . So now aku swg II mcm owg gile asyik tgok fonn je ! nk nages pun ade doe ~ tu ke yag kau nak sayang ? Aku sayang kau . kau ta caye ? Camne nk wat kau caye ? dgn wat mcet copy to lah yg akn wat kau caye aku ? Hah ! mmg sehari 2 hari , kdg II Aku cntect kjap ex aku . to aku sunyi ky sunyi ! Yesss ! Memang aku salahh !Aku salahh . A ku jahat ! Aku cntect die blek ! Nan tak penah k perasaan kau tak dnga cakap kau kan ! kan? kan ? Aku silapp pilih orang ke doe ? if kau betul II sayang aku . kau takdenye abaikan aku kan ? :'( Aku tahu aku un . Asl aku kol je mesti kau cakap ad ape ? Aku rindu kau lah gile ! aku perlukan kau . terase doe aku . Aku kdg II usahe cri perhatian kau dgn manje II sume to . tapi kau ? hmm .. kdg II kau tak pandai nk amek ati aku . dlu kau pandai je . dulu kau ade je waktu layan aku . tpi skrang ? pena hmpir 2,3 hari kau xcntect aku . kau bole je kan pnjam fon cpe II ! now , ape function topap bgi aku ? kau cendiri un xcntect aku ! aku thu kau xde topap . malas da doe ckrang nk topup , nk pkai fon un malas ! Satu lgi nk idup un malas lah klw sedehh je . Kau skurang II nye ad membe kau . Aku ? mcm owg gle at uma nih . Hah !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ade lgi lah yang xdpt aku luahkan . satu agi aku mntkk hope gile kau ta curanggg ! tadi aku mmpi kau . Mimpi kau dgn pompan len dpan mte aku berpgang II sume to ! satu agi .. ble kau xde mood , kau akn layan aku mcm sampah ! kdg II kau wat salah .. aku tak marah un , cbe aku sje je wat mcm aku mara ! Haha . ngt x time kau mtikan fon tu ? . aku xmara un , mlm tu kan aku terus tido , pgi tu aku dnga je gado , aku mcm nk mara pas kau cite . eh ? ouh ! haha , sje je wat konon II mcm aku nih mara ~ tpi sbenanye tak un . kau je yg trase . tpi time aku .. kau da gne aku kau dgn aku ! sedehh ~ aku ngat kau nk ceriakan aku ke . tpi xpelahh ! time kau xbwak fon . aku kol kau . kau xangkt ! aku xmara pun . aku cbe paham ! mybe xde line kot , kau bz kau . aku try think positive . aku kollkau bb aku rindu , aku nk bercerite nan nk bgithu at cni xde line ! Mlm tu bwu ad line and aku dpt mcet dri kau .. kau cakap ' nak mara ? mara lah , thu un saket ati , mcm tu lah td owg koll die , die xangkt ! Aku seyum je and ckp ' mara ? ta mara un . saket ati lgi lah tak . owg dri pgi td cmpai ptg td koll die jus nk ckp at cni xde line lah .. kau ckp ape enth . bkn nk mntk maap dgn aku ! siyes geram je aku dgn kau ~ mmg selalu gak aku sket ati dgn kau . geram . kau pun kan ! Sokay lahh  doe . If da xsehaluan lepaskan je aku ! Walau un perit bgi aku .

  k lah setakat nih je aku nk cakap ! air mate mngalir je kan ~ just be yourself sayangg ! Jgan lahhh kau terus cmni ~ mane kau time aku perlu ? just ex aku je yg paham aku time II aku perlukan kau . Aku mntk maap sayang kalau kau terase dgn aku ! aku luahkan sikit II dari aty aku ~ kalau kau rase ta betul or ta fair . to hak kauu ! Perasaaan aku lembut doee . k laahh sume ! aku akn bercerite algi next timee ! babaii :'(

  #waitt , Aku nk bgithu .. Hargailahh orang yang sayang kite ! sekian sume .