Now Playing...

Saturday, 9 March 2013

Today , Yesterday and Past .

Hai sayang semua . WELCOME TO THIS BLOG ! Nothing special just for share and stories from me . Turtorial ? Not here . Huda nak story pasal ape aek ? *bole lagi tanye . Fesly , Huda nak cite pasal Noor Erma Farhana Binti Rosli . Eh ? Pelik ke ? HAHA . Even kiteowng tak bape nak rapat , Tapi huda tahu ape yg dirase walaupun xmendalam macam ape yg die rase . Actually Bapak die baru meninggal pada hari Ahad , 3/3/2013 . Jom sedekah Al-fatihah untuk Bapak die , Dan doakan erma sentiase kuat . Aminn ~

  Nak tahu tak ? Huda kene wat correction Bahasa Inggeris 10x okeyy . Double double triple triple triple Woww ~ Huda nak nages kodd , Banyakk cngat huda kne wat correction . Btw Huda kene kuat , kan ? Sebab huda nak pmr taon nih . Doakan Huda 8A okeyy ;) Sayangg korang , Sayang ibu ayah , Sayang family , Sayang semua .  Then Huda nak cite pasal Tusyen , Terkejot tak ? tak pun kan  . Biase lah budak pandai mmg kene ade camtu kan ? Baru bole jadi yang terbaek . Okey Cun :) Lalala ~ Tadi tusyen sebellom balek huda meet budak kelas nihh . Wow Rindu beb same die . Lu Kesah ka ? Wa xtanye arr . *Bajet jap*

  Huda pk kan , Hmm lepas habis Peperiksaan Persetengahan Tahun 2013 ini , nak adekan jamuan untuk kelas 3 Rancangan Khas 3 . Means Huda nak wat macam konon ii kiteowng baru lepas dpt result yang cemerlang lah , Padahal Hanya untuk tanda syukur sebab kiteowng dah berjaya menduduki saat ii gentir seperti itueven bukan Pmr yang sebetulnye pun kan ? kan ? Hahah . Korang ! Huda suke lagi Hanya kamu-ainan tasneem , promote jap . Lagi ii ? pasal fais ? takde pape kut yang hendak diceritekan .

  So , that all from Me ~ Huda sanif . Loveyouall , muahhxx :* WE ARE FOREVER YOUNG :* Just be matured tonight , cheerfull today and be yourself foreverr !