Now Playing...

Friday, 8 March 2013

Uppk1 And All about Me =D

Heyy youuu ! Assalammualaikum Semua . Rajennye Bukak blog Huda senget Nih . Eh ? So malam nih huda nak cite pasal ape aek ? Ce bagi idea cikit . Pasal rumah ? sekolah ? Pakwe ? kelas ? Pekse ? Kawan ? Everyone ? Sumee Aku nk cite pun . Layannkan oke ! so kite enjoy with my storyyy .

  Korang tengah wat ape itu ? Jadi aku nk cite pasal pakwe dulu boleh ? Haha , waitt nk minum air . Haishh , Umo makin mniingkat , otk pun kurang matang ! Bende gitu pun nak lebeh . Pk die punye mood je , aku pnye mood tak pk , Nyirap ii ~ Aku pun nyirap gak lah ! Sabo huda , Sabo ky . Biase arr budak gedikkk mmg gitu !!!! *gado tadi* Pasal rumah ? Everthing okeyy , Just klw aku balek rumah tu biase arr remaje ckolah mmg lah mcm tension , stresss , xdemood kan ? Jyeahhh . Homework ? Jgan cakap mmg banyak . Biase lah budak baru lepas ujian fes kan . Result aku ? Hm , xdelah pandai mane . Aku baru dapat 5B , 1C , Budak kelas akhirkan . Tapi PMR taon nih , Aku akn cbe wat yg terbaek . Budak kelas ? *lahaii punn , Budak ii gile pluss gedik pluss comel pluss tak matang lagi tuh ? Ceh , cakap diri cendiri ae . Dieowng Oke ii lah , aku pun xboleh dgn zulfikar , nt mesti nk gelak je kdg ii ble die ckp . Aku rse mcm klaka . Aku sayang korangg ! Eh ? Skarang aku je slalu kene dgn dila , izzah , fatin (PR) , Suri , erma , Sasha . *Pasal Bdak Depan lah ape lagi . Yang Niesa meskon , aten rasul and ainur ske wat aku bngangg ! Layan . Then pasal kawan ? Who ? Siti ? Hmm , no comment , Die dgn diri die . Aku dgn diri aku . Fatin plak , Yess ! Aku sayang die ckrang . Die friendly , Ske kacau die , cbb die ske mlatah . Ble dgn die je msti otk aku gile II je . Wawa ? Die dah tak sudi kawan aku lagi dah ckrang . Sedeh oke :( . Btw kehidupan pasti ade suka dan duka , dalam diri harus sedia , melangkah maju ! Opss sebelum lpe , To BR , *Ade lori ade bas , Ade hari tuhan balas . And time tuh jgn lah cri aku . Aku tak penting pun . Kak bain ? skrang da kuat majok . Pasal everyone plak ? Aku tak paham ape aku buat sampai korang tak suke aku ? Aku xbape nak kesah cuz to korang punyer hal lah kan . but xyah nk wat cite yg bukan ii boleh kan ? Cikgu aku cakap , bio orang buat kite , jgn kite wat orang . tapi klw dah mlampau , sape yang tak saket hati kan ? YeaHH . Who are you to judge me ? kite tak suke die and remember tak semua orang suke kau jugak lahh . tHink before do it . Macam Sir FEER aku cakap , what u give , U get back . Ingat huda , ingat semua , ingat br , ingat kawan ii ku yang comel .

   Klahh , babaii semua . take care ~ Ali gi klinik gi cek gigi , Nanti bile ii jumpe lagi . Hahaha :*