Now Playing...

Friday, 24 May 2013

Heyy korang , not in mood , hmm pasal fais lah . Btw korang mesti rindu nk dnga beletehan aku kan . cewahh ! jgn nak cakap bajett ky >< annoying lah ! Menyesal ? cikidlahh . tapi aku belaja dri kesilapan aku dan cbe utk hdup mcm bdk ii hostell . Even kdg ii lemah semangat aku at cane . Haha ~ Nomel right ? :) Nak dnga lagi ke ? Oke , hari fes aku tu mmg takut sbb fes time kan . Nak tido asyik terjage . Hari kdue okelah sbb aku bce bku , almaklumlah minggu exam .ari ktige ckit la oke die .Hri keempat mmbe aku aten msuk , satu dorm agi . And ramai dak ii pom1 aku ta tahu nme dyeowng tpi dyeowng tahu nme aku siap pnggil ii lagi and tgok mcm pelik je . then dyeowng say mke aku sme mcm natadia tralala . Mmg taklahh kan . Lantak la same ke tak ke yang penting aku ttp aku kan . Hehe ^^Time aten masuk tu aku da cbe suaikan diri ckit arr . Best ? sape je yg ske dok hostel yg xbebas kan ? Hari klime tu aku xbole tido cngt pastu aku ajk aten tman . solat subuh die mmg cm aku at uma kol 6 or 6:10 tpi bgun die yg kne awal . Tak kesah lahh . Makan die plak mcm hot cngt je kwasan dm die tu siap beratur pnjang penad ky penad . Dok lagi best kan . dah jgn ckp sape soh msuk asramak an , da thu dah salah aku . Skurang iinye aku cbe wat something yg xpena aku wat . makan at cne bole gmok aku .Kmudahan ? tadela sume die bgi . Yang bole la diktekan best ade wat aktiviti tau mcm netball , group aku no3,futsall ,nasyid,karoke pun ade tauu . Layann ~~ Haha , yang agak mnyedihkan aku time fais lahh ! rindu die sumenye tu . at cne xde gado dgn die tpi at cni gado jeee . Hah ! time nak blek , maklumlah cuti 2 minggu , Aten da blek dlu da ari rabu tuh , aku blek smalam ky . Bkn main bz lagi aku . haha ! Excited gile nk balek .Btw , doakan aku sentiase dilindungi dan sntiase heppy at cne ky mdah utk tido mlm ~ cewahhh !k lah ii semekomm . Korang sorry ky utk episod imbas kmbali xdpt dlaksanakan . cbb aku da xdpt nk imbas ape ii dri otak aku nihh ! :) pekse aku ? ade yg down , ade yg oke and yg tramat pnting aku rindu akk aku iaitu nurul ziwanna sanif.. rindu dak kelas aku and rindu mucuk akuuu ! k see you malam nt tauu .. muahh ! sayang korangg ;) Jap ii ade lagi , time hari jumaat malam tu mzti da kmpul at blik tv nak tgok cite sebenarnye saye isteri die , jerit ii dak ni time part sweet ii . ape siakk , aku pun trikut seklii .