Now Playing...

Sunday, 25 August 2013

Jamuan kelas raya 2o13

 Ohhh myyyyyyyyyyyy bestt sangat-sangatt . Jamuan raye paling best penah aku jumpe and rasaii . Tapi aku ta pakai baju raye pun , malass kodddd :) Bukan best apelahhh kelainan yang buatkan rase syokk sangat . Okey kiteorang sambut dekat Lab , budak kelas laen kedat kelas dieorang . Kiteorang buat gamee tau , dieorang belaja . makan-2 ? biasee je kd sebab kelas laen pun ade buat , Kamere sampai 5,6 tau arkk .. Game yang dilangsungkan kotak beracun orang yang pertame kene Akuu .. Hebatt aku dapat kertas yang bertulis parody budak baru kapel seminggu , Hentam jeelaa . Lawak-2 la dioerang ade yang sporting kene , ade yang malu-2 . Enjoyy lahh , Gambo ? Emm malas lah nak masukkan dekat sini . JUst nak share cerite jee . Sorry tau korangg . Amek gambo dengan sir kiteorang and budak kelas yang sewel-2 tuh . Ade yang konon la karoeke at citu , berjalan-2 sane sini . Sweet memory with 3RK3  . I hope our relationship never appart . Thanks coz be a part of me :) Love you all . k thanks jugak dekat siape yang sudi bace blog ni , ky bhaiii . Ade mase jumpe lagiii .. Yeahhh :*