Now Playing...

Sunday, 25 August 2013

My birthdayy 2013

  Heyy , sengal bukan aku nihh , da bulan lapan baru nak cite pasal befdayy , ta tahu befday aku da lame lepas iaitu pada tarikh 15/07/2013 hari Isnin ~ tapii yang wish akuu pade hari to entahh , sedangkan bff aku sendiri ta ingat befday akuu . Sokay lah tak kesah pun , kisah yang best yang nk aku cite ialah time 14/07/2013 tu ari ahad sebelum beday akuu . Oh myyy suprised for mee ~ thanks dear sambut beday akuu yang gile-2 tuhh , memang teharu sangatt . Nak tahu die buat ape ? fesly , wawa*jiran aku* datang uma soh pegi pondok * tmpat bedaynyelah* aku cakap lah **** ta dtg lagi , wawa balas datang jelaa , nt dtg la ****nye . Perjalanan nak gi sane , wawa tutup mate aku pakai kain , aku dahh ~ eh ehh ehh , asal nihh, xpk pape pun da time to . Sampai je pondok , wawa trik kain tu , aku pndang je depann , kak iela , farah , kecik and die saye happy befday at aku . tekejut and suke sangat , si die nyanyi sambil main gitar lagu happy befday dalam 3 bahasa (melayu,inggeris and cine) yang tu terharu sebab die sumenye untuk akuu . Thankss sangat yang ta terkate . Die beli kek aiskremm coklat untuk akuu , hadiahh , makanan ~ Ya allah siyez macam nak nages *konon* Hahah . Lepas tu da potong kek , die teman aku krjap anta lebihan kek at uma aku . Sedap tau kek tuh . Time nak pergi situ balek , si die da duduk dulu da dekat pondok aku baru nk pegi jap lagi sebiji tlur hinngap at baju aku , aku dahh jerit 'wehhh' lari pegi at die , lawak sangatt , maen kejar-2 , sebab nak kenekan balek budak yang baling telur dgn tepung to . Benci tauu , dengan air manis lagi kiteorang balek . Syokk lahh . Sekali thanks :)

P/S:IF YOU TERBACE CERITE-2 SEBELUM NI , SORRY ITU KISAH LAME KAN ? SEBELUM SAYA MASUK OZTEL AND SEBELUM BULAN 4 KOD CITE TU SEMUA , LUPA AE ? hope you understand ~ past is past . cite dulu . k lah korangg babaii sumee . see you later .