Now Playing...

Sunday, 25 August 2013

Trial PMR :)

hai , assalammualaikum . Huda kembali lagi :) Da lame kan huda update cite pasal 2013 ni , bukan ape nak cite tapii umm malas nak taip plak , hehe :D so huda nak beritahu pasal time trial huda lah . Trial ni menentukan kite kesekolah mane , selalu org cakap tgok Pmr kan , mmg la btul tapi trial lagi pnting dri pMR . Time nak trial tu mcam de rase nak trial tapi bace jee la buku ape yg nak kluar to , lagi-2 sejarahh , bagai nak rakkk huda bace and buat latihan sebab nak score tinggi sejarah kan . Well not bad my result :) Hehe , jap lagi huda nak cite pasal raye taun ni plak ky ~ Time jawab math , ya allah macam nak pecah kepale otak ni siap-2 rase nak nages ky . Oh myy terok ta ? Haha , Bi ? huda karang je la pape . yang penting siapp . Usaha huda tadela kuat and hebat sangatt , biase-2 jee ~ sebab tu result huda pun biase-2 je kan :D Nak tahu berape ? pk lah sendiri kan , tadelahh . 1A 3B 4C jee . Tak pandai mane pun . Syukur dengan result yanhg huda peroleh tuh :) Ingat senang ke nak dapat result tinggi-2 . And HudA nak wish good luck dekat abang-2 akak-2 yang tengah buat persiapan untuk trial dyeorang kan , To awakk , Good luck jugak ky . Jangan tetido plak time jawab to . Ky la korang xde pape yang special pasal kali nih , ky babaiii :*